Sauna Galven staat open voor bezoekers van alle leeftijden. Let wel: u kunt maximum drie kinderen meebrengen per reservatie.

De juiste prijzen voor het gebruik van ons saunacomplex (jacuzzi, zwembad, infrarood sauna en cabine, relaxruimte) vindt u hieronder. Ook komt u te weten wat onze behandelingen, ontbijt en lunch kosten.

Wij staan erop dat al onze gasten ten volle kunnen ontspannen tijdens hun bezoek aan Privésauna Galven. Vandaar dat we u vragen rekening te houden met een aantal huisregels:

Respecteer de gereserveerde tijd. U dient zich ten laatste op het einduur aan te melden in de inkom. Zoniet, rekenen we gedurende de eerste 7 minuten u 10 euro aan die we bij de volgende klant in mindering brengen. Vanaf minuut 8 betaald u het volledige half uur.
sauna emmer
Zich afspoelen onder de douche (dus zonder zeep of shampoo) na gebruik van elke sauna of de stoomcabine is verplicht vooraleer gebruik te maken van de jacuzzi of zwembad.
sauna emmer
Het is verplicht om een badlaken te gebruiken om op te zitten / liggen in zowel de sauna's als de relaxruimte.
sauna emmer
Wij vragen u, om hygiënische en veiligheids redenen, slippers te dragen.
sauna emmer
Het is verboden om vanaf het platform in het water te duiken of te springen.
sauna emmer
Wij zijn een saunacomplex, en geen rendez-vous ontmoetingsplaats.
sauna emmer
Er geldt een volledig rookverbod.
sauna emmer
Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van ons complex.
sauna emmer
Elk met opzet stuk gemaakt goed wordt vergoed door de persoon in kwestie.
sauna emmer
We rekenen cash af na elke saunabeurt, of via Payconiq.